Diva’s gaan niet in hun eendje naar Parijs!

30 vrouwen bij elkaar is niet makkelijk en zeker niet om dit in goede banen te leiden. Ze hebben sturing en begeleiding nodig en niet alleen tijdens de week in Parijs! 

Persoonlijk vind ik het een prestatie dat De MeloDiva's 073 (30 Brabantse vrouwen) de stap gaan wagen om voor een mega groot publiek een optreden te verzorgen samen met een wereldster van formaat en andere koren. 4 Jaar geleden was dit maar liefst Ricky Martin, dus dat belooft wat voor 2018. Die week in Parijs zullen de dames 1 engels en 1 Franstalig nummer gezamenlijk zingen, wat bijzonder is voor een Hollandstalig koor, dat alleen nederlandstalige meezingers ten gehoren brengt.

Daarom spreek ik mijn bewondering uit naar de voorzitter en de dirigent die 30 kakelende en zingende eendjes in de maat kan laten zingen. Ik wilde schrijven vlekkenloos laten verlopen, maar dat is natuurlijk niet zo. Niet alles gaat zonder slag of stoot en er moeten nog heel wat hobbels overwonnen worden, voordat ze werkelijk kunnen deelnemen en volgend jaar hun performence in Parijs zullen geven.

Een ding weet ik zeker de dames gaan naar de GayGames 2018 en dat kunnen ze alleen waar maken met jullie support en steun. Het moet dan nog meer zijn dan een Facebook en Instagram like, maar we gaan niet ongeduldig of hebberig worden. 

We beginnen bij het begin "support" en ik bedoel dan echte support. Zondag 10 september 2017 wordt er een LadysDay georganiseerd door De MeloDiva's bij BVV de Vliert in 's-Hertogenbosch, daar zijn wij natuurlijk allemaal massaal aanwezig om loten te kopen voor een € 1,- per lot, waar prachtige prijzen opvallen.  En gaan we meedoen met alle acties, die geld opbrengen voor deelname aan de GayGames in Parijs. En om het nog even te benadrukken De GayGames is het grootste lesbian, gay, bisexual, transgender sport- en cultuur event ter wereld waar deze Brabantse Vrouwen aan mee doen.

Een volkskoor met oma's, tantes, nichtjes, vriendinnen en onbekende van elkaar die een gezamenlijke passie om te zingen hebben en hun bij elkaar heeft gebracht. Samen hebben ze een familie gevormd, wat je zelden nog tegenkomt. Huisvrouwen die de gezelligheid en sociale contacten misten. 

Daarom gaat YouNeed-More De MeloDiva's steunen tijdens de aanloop van de GayGames naar Parijs en laten hun niet in hun eendje gaan. Helpen jullie ook mee om deze Brabantse gezellige doodgewone volkse Bossche vrouwen in het middelpunt te zetten en te zorgen, dat ze ook werkelijk na Parijs gaan!

Ga De Melodiva's volgen op Instagram en Facebook. Voordat we startte met acties hadden de De MeloDiva's 073 bijna 1.800 volgers, als de 30 dames meer dan 5.000 volgers halen, krijgen alle dames een ondeugende verrassing mee naar Parijs. Like jouw favoriete MeloDiva op Instagram, de diva met de meeste tags krijgt van YouNeed-More € 50,- zakgeld mee naar Parijs en jijzelf kan daarmee € 50,- shoptegoed verdienen.

"Bestel nu eendje, een Diva Duck Paris." 

Wij met zijn allen laten De MeloDiva's niet alleen rond dobberen in Parijs en zorgen dat ze een goede vibe mee krijgen.

Koop nu een rubber speeltje uit de collectie badeendjes en € 5,- wordt gedoneerd aan de Stichting Vrienden van De MeloDiva's.

Er is maar een beperkt aantal eendjes beschikbaar. Bestel nu een Diva Duck Paris uit de collectie funny Toys. Deze funny en stimulerend donatie staat dan 10 september klaar bij de Lady Days in Den Bosch. 

Kun je niet wachten om deze mascotte al in huis te hebben. Bestel dan nu al je dobberende Diva Duck Paris badeend en doneer daarmee € 5,- aan De MeloDiva's.

Een ondeugende Mascotte en stimulerende speelse badeend, die mee op reis gaat. 

Wat ga jij voor De MeloDiva's bedenken om geld in het laatje te brengen? 

Wil jij er ook Eendje?

Bestel nu! OP=OP

Laat het water opspatten als jij samen met je stimulerende badeend fantastische avonturen beleeft. Een lichte druk op zijn rug doet zijn turbomotor zachtjes zoemen (krachtige werking, fluister stil). De mascotte van De MeloDiva's € 5,- wordt gedoneerd aan De MeloDiva's. Lees meer over de GayGames!

Zing de sterren uit de hemel met deze ondeugende badeend. Spannende klanken die de badkamer tot een balzaal maken, waarin jij en je badeendje dobberen en de meest fantastische avonturen beleven. 

Elke badeend die verkocht wordt uit de collectie rubberen funny toys
wordt ook € 5,- gedoneerd aan De MeloDiva's 073.