Aan de slag

Voorbereiding

Online heb ik verschillende gratis trainingen gevolgt en ben ik veel gaan lezen over internet marketing. Ik heb me aangemeld bij de online Marketing Universiteit. Dat overtreft zelfs mijn eigen stoutste dromen. Pfff ik heb nog veel te leren. Ik kijk erna uit om met al die informatie onze gezamenlijke sites een succes te maken.

Hoe een start te maken op het web met minimale ervaring

Keuzes maken

Met al die nieuwe input blijf ik vol goede moed doorgaan om het Magazine en de webshop onder de aandacht te brengen. Ondertussen test ik alle nieuwe informatie, pas ik steeds weer teksten en foto's aan en merk dat een website en webshop bijhouden niet zo simpel is als dat het in eerste instantie lijkt. Google is een belangrijke spil en zit er sterk over te denken om een Adwords campagne in te gaan zetten.

Ondeugend Magazine

Door al die voorbreidingen blijft er weinig tijd over voor al die ondeugende verhalen die zitten te wachten om verteld te worden.

Lopende band

Waar ben ik mee bezig, ben net gestart en een klein beetje ongedulig. Ik hang de hele dag met mijn snufferd voor de pc en voer heel saai aan de lopende band mee nieuwe producten in, dat heb ik nou ook eenmaal beloofd. Dat moet toch anders kunnen?

Love generation

Gelukkig zijn de producten die ze gekozen heeft niet saai en ontdek ik elke dag nieuwe artikelen, waarvan ik in mijn stoutste dromen nog nooit gehoord heb. Ik verbaas me over de keus en de mogelijkheden. Waar heb ik gezeten al die tijd, terwijl de jeugd moeiteloos praat over al die atributen en seks. Is mijn love generatie toch nog wel iets stil blijven staan.

Inhaal Slag

Ook al roept mijn generatie dat ze open en vrij zijn, erotiek en alles wat met seks te maken heeft is nog steeds een gesprek wat ontweken wordt. 

Facebook & Google zijn heel preuts met het delen van erotiek en bloot foto's. Lastig, dat zijn toch twee toon aangevende bedrijven, die voor veel volgers kunnen zorgen. 

Veel Liefs Angelique