Starten geeft vleugels

Trots

Als je samenwerkt zet je een enorme kracht op gang en komt er iets in beweging wat niet meer te stoppen is. Gezamenlijk zorg je voor een lawine kanon, wat positief uit kan pakken. Daarom ben ik er trots op, dat ik mee heb geholpen aan een sneeuwbal, die is blijven rolen.   

Straf!

Het afgelopen jaar (2016/2017) kon ik het niet opbrengen om me in te zetten en ben ik grotendeels op een zon overgoten eiland verbleven, wat natuurlijk geen straf is geweest. Dit was goed voor mijn persoonlijke beleving.  Ik had de luxe om daar te kunnen verblijven door mijn familie, waar ik ze nu nog dankbaar voor ben. Ik heb daar veel geleerd en ben mezelf daar regelmatig tegen gekomen.

Afwezigheid

Door mijn afwezigheid zijn er een aantal balletjes niet meer gaan rollen. Hierdoor is een kerst actie gestopt is, waarin we gezamenlijk 1.000 gezinnen die in armoede leven een kerstpakket konden bezorgen. Meer dan 100 kinderen in het nieuw konden steken en meer dan 100 vrijwilligers een leuke tijd hebben bezorgt met leuke extra's. In 2014 werd ik zelfs hiervoor genomineerd tot Brabander van het Jaar een hele eer en waardevolle beloning voor onze gezamenlijke inzet. 

Verandering

Dit jaar 2017 heeft een start gemaakt met veel veranderingen en gebeurtenissen, waar ik geen woorden aan kan geven ook al zou ik dat willen. Laten we er kort over zijn het heeft mij en vele om mij heen veranderd. Lang stil zitten en niks doen is niets voor mij en het gezegde is niet voor niks als deuren sluiten gaan er anderen weer open. 

Sociaal

Van een bewogen sociaal leven, ben ik daarin tegen een kluizenaar geworden, die een beetje mensen schuw is geworden. En van het feestbeest dat minimaal 2 maal in de week in de kroeg hong. Hang ik nu 7 dagen in de week voor de PC. Tijd voor actie lijkt me.

I am back

Soms gebeuren er nou eenmaal dingen in je leven waar je geen grip op hebt. Ik ga weer wat van me laten horen, even geduld nog! Na lang twijfelen en uitstellen ga ik ervoor.

Starten geeft vleugels

Het is een andere richting en is een uitbreiding van mijn vrijwilligerswerk van de afgelopen jaren. Ik hoop dat er mensen zijn die hier inspiratie uit op kunnen doen. Als afsluiter wil ik nu tegen jouw zeggen, stel niet uit, begin eraan. Hoe onmogelijk het ook lijkt, als je het niet probeert, heb je altijd gefaald. Het geeft me nu al weer vleugels en energie.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mee te lezen.

Angelique